WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

eFront WordPress plugin
Having trouble getting it to work (3 posts)

  1. Christine
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I'm trying your plugin but I'm having trouble getting it to work.

    I've installed an efront on a sub domain of my main domain name with wordpress installed.

    I enabled the xml api in system settings > external tools and put the IP address of my website server in the IPs allowed to connect to the API box.

    I've installed the efront plugin on my wordpress and put in the details in the plugin setting.

    I've refreshed my permalinks.

    I get the following error message on the catalogue page:
    Invalid action argument

    and on the sign up page I get:
    Fatal error: Uncaught exception 'eFront_ApiError' with message 'Invalid action argument'.....

    What could be the problem please?

    http://wordpress.org/extend/plugins/efront/

  2. 2ninerniner2
    Member
    Posted 1 year ago #

    Note that there is a new version of the plugin so update that first.

    Also, as per on the eFront forum, one has to have the IP address field empty (blank) for it to work - the XML API still has to be enabled.

    I now have it running successfully on a test site.

    Cheers!
    Lyle

  3. Christine
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok great. Not using it now myself but glad it works.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic