WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Grey box instead of pictures on frontpage (4 posts)

  1. peowdie
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've recently bought a domain and webhotel from UnoEuro, and used their 1-click installer to get WordPress. I exported everything from http://www.politik.spirmedia.dk to the new website, http://www.detpolitik.dk.
    After changing URL on a few pictures, I saw that they only showed a gray box. If I remove the picture, it says theres no picture available.

    I'm using the theme Original Premium News 1.2.0 by WooThemes, and WP version 3.2.1. I tried to put wp-content/uploads into the media settings, but nothing. Then I found a WPMedia map. Apparently it was pretty empty, so I took all pictures I had uploaded, and dragged in there.

    I can't find any theme folder, so can't see if a setting or url is set to 777, as it was stated it had to be in another post.

    I even tried to clear every thing. Stripped off of everything and make a new post with no imports at all. That didn't even work. Did what I had to do, but yet a silly gray box.

    I'm in really big need of help.
    Any ideas or help is greatly appreciated!

    Best regards, Jonas.

  2. peowdie
    Member
    Posted 2 years ago #

    24 hours later, no reply. Bump. Hope someone see this and got a solution.

    Really need help!

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    As this is a commercial theme, we cannot really help. You need to seek support from the theme vendors.
    WooThemes Support: http://www.woothemes.com/support/

  4. peowdie
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for the reply :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic