WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Grey area on posts main image (3 posts)

  1. itgqbd
    Member
    Posted 11 months ago #

    Right i've been trying everything now an I still for the life of me can't get this to work, literally tearing my hair out over it.

    Such a small stupid issue yet its having a major effect on my site and I cant afford the £40 plus an hour for a professional.

    As a last ditch attempt, is their anyone out their that could solve my solution or knows how to?

    Its basically the grey area on the images on the main page, i changed the image frame size but it's still displaying the image the size the frame was before I altered it.

    http://www.urbanfashiondaily.co.uk

  2. ModularBase
    Member
    Posted 11 months ago #

    I see no "grey area" on your images.
    Are you referring to the main images of the posts or the Nivo-slider images or the images in the sidebar Top Posts?

    Try clearing your browser's cache, then viewing your site again.

  3. itgqbd
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks for the reply, I've actually just sorted just after I made this post, typical because i've been trying to sort it for weeks! Turns out it was to do with the image viewport.

    However I am having a little trouble with the images still, when you hover over them they sort of zoom in and highlight a black border around them, how do I get rid of this?

    Thanks

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.