WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

gravatar logo appears instead of image (6 posts)

  1. bestofbothworldsaz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Recently, whenever I share a link to my wordpress blog on facebook, myspace or linked-in my post image doesn't show up, instead a blue box with a sideways G
    (the gravatar logo) appears as the thumbnail image. I have been told it's a problem with facebook recognizing it, but the same thing happens on ANY site not just facebook. I am going crazy trying to correct this.

    http://www.bestofbothworldsaz.com
    facebook page

  2. mikey1
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, you're just seeing the default avatar for http://en.gravatar.com/
    Do you have a gravatar account. Why not sign up and create it, you should then see it on your own blog and others you use, make sure its the same as the email address you're using when registering and commenting etc.
    Good Luck. Mike.

  3. Andy53711
    Member
    Posted 3 years ago #

    bestofbothworldsaz, did you find the solution to this issue? Since I'm running into it this week -- some of my posts are ok on facebook, while others it doesn't graph the images and only places the gravatar logo on there.

  4. Andy53711
    Member
    Posted 3 years ago #

    I unclicked " Show sharing buttons on this post." at the bottom of the post and now it works.

  5. Andy53711
    Member
    Posted 3 years ago #

    Oops -- it work for one but not the next one. Clearly not a lasting solution. :(

  6. gmahler5th
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am hitting this same issue on self-hosted 3.2.1

    Any updates about how to fix is greatly appreciated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic