WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Async JS and CSS
Google page badge script not working when i activate this plugin(Async JS and C (19 posts)

  1. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    I was worried about my site performance report according pagespeed insights , but after activating this plugin i got bit relieved to see the result but google page badge scripts widgets stopped working after activating this plugin. Any idea how to over come this problem ? I am using Swift theme by Sathish Gandham

    http://wordpress.org/plugins/async-js-and-css/

  2. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    It depends on how and where do you insert the code. And take a look into the Developer Console of Chrome browser (or Firebug in Firefox browser) - if there some error, please post them here.

  3. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    I am new to blogging and wordpress.i just added the script taken from google badge creating page and added them in my Appearnce->widgets-><paste text or html here> and applied but nothing appears and also in facebook widget faces doesn't show up. so,i deactivated the plugin temporarily.
    but it does show good results in page insights when i use this plugin.

  4. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    In widgets my plugin should not interfere with any code, so it looks like some javascript error happening before the code you are inserted could be executed. Look into Chrome browser's Developer Console(press F12 and select Console) if there some errors and post them here - possibly we can avoid them to be produced and a Google Badge code to be executed.

  5. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    below error i got wen i checked developer console

    Uncaught SyntaxError: Unexpected token <

    i did like you you said,my facebook widget faces doesn't appear.you can check my site http://www.techychennai.com and you can see there are no faces in FB widget place.Wpmashwidget is the one i am using

  6. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    It looks like you have not my plugin activated, but you still have this error and there are no faces in the FB widget.

  7. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes ,now i have activated take a look now http://www.techychennai.com , Nothing related to google appears in my sidebar as well as facebook faces disappeared

    the following are the errors that i got

    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):25
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):50
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):292
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):302
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):314
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):514
    Uncaught ReferenceError: loadedScripts is not defined (index):542
    Uncaught ReferenceError: loadedScripts is not defined (index):566

  8. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    i have attached the screenshot link http://flic.kr/p/gxZ7iK and these are the error codes that i gt

    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):25
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):50
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):292
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):302
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):314
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):514
    Uncaught ReferenceError: loadedScripts is not defined (index):542
    Uncaught ReferenceError: loadedScripts is not defined (index):566

    i did show good results in pagespeed as well as gtmetrix , i will be glad if above mentioned errors solved . i am temporarily deactivating the plugin

  9. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    It's strange... look like some part of the plugin is not loaded (where those functions are defined). Could you attache a screenshot with the plugin's configuration ?

  10. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    here is the configuration screensnap http://flic.kr/p/gy4sGc

  11. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Ok, I think I found a problem. You can disable the plugin.

  12. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    Ok thank you , when can we expect the update bro ??

  13. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    I jusk have commited a new version, so when it is available, update. It looks like some PHP versions work different with negative array indexes.

  14. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    i will be waiting for an update . your plugin gave good result for me in pagespped ,pingdom as well as gtmetrix . Thanks bro.

  15. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    You are wellcome ! Let me know if it helped or not.

  16. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    Sure bro, After the update i will give feedback .

  17. prakashkaran
    Member
    Posted 10 months ago #

    bro i updated and activated but again same error. the original should look like this pic http://flic.kr/p/gyaVUY but after activating the plugin it looks like this http://flic.kr/p/gybota

    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):25
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):50
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):287
    Uncaught ReferenceError: execOnReady is not defined (index):499
    Uncaught ReferenceError: loadedScripts is not defined (index):527
    Uncaught ReferenceError: loadedScripts is not defined
  18. elCHAVALdelaWEB
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Have you tryed to disable this options:
    Detect <script> tags in wp_head
    and/or
    Detect <script> tags in wp_foot
    ??

  19. rangelrmorais
    Member
    Posted 8 months ago #

    Disable "Detect <script> tags in wp_footer" and then it will work.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.