WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Glitch when I "Edit or Add User" (6 posts)

  1. joed86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Whenever I go to edit or add a new user, the Google field and the password field is automatically filled in with my user name and a password.

    I have to delete them which is easy enough, but it's happening on both my wordpress sites. I use Chrome as my browser.

    Anybody else encountering this problem?

    The first time it happened I didn't realize it when I added a new user and it actually linked them to my Google+ and gave me a password error.

    Any help would be appreciated.

    Joe

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What happens if you use another browser? Or empty your browser cache?

  3. joed86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Emptied browser cache twice before coming to support and it did nothing.

    For some reason it automatically populates the Google and Password fields when editing or adding a user.

    Gonna give Firefox a shot...

  4. joed86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looks like it's a Chrome browser problem...

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try deleting your WP cookies in Chrome and see if that helps.

  6. joed86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Unbelievable - I thought that would work, but it didn't.

    Then I decided (although painfully so)to clear and delete all my Auto Form Data and Passwords data.

    Still didn't fix it. Chrome is beginning to piss me off after two years of being friends. :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic