WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Auto Post Thumbnail
Getting this error when Updating a post that doesn't have a thumbnail (4 posts)

  1. cip6791
    Member
    Posted 8 months ago #

    Whenever I update a post that has a remote image(from Instagram), I get the below error. If I refresh, page refreshes and thumbnail gets set. Any ideas on this?

    Notice: Undefined offset: 1 in /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php on line 297

    Notice: Undefined offset: 0 in /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php on line 303

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php on line 303

    Notice: Undefined offset: 0 in /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php on line 330

    Notice: Undefined variable: mimes in /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php on line 367

    Notice: Undefined variable: file in /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php on line 388

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php:297) in /home/content/16/8432716/html/wp-admin/post.php on line 222

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/16/8432716/html/wp-content/plugins/auto-post-thumbnail/auto-post-thumbnail.php:297) in /home/content/16/8432716/html/wp-includes/pluggable.php on line 875

    http://wordpress.org/plugins/auto-post-thumbnail/

  2. tariquesani
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    Thanks - this is a bug. Will fix soon

  3. inkisgod
    Member
    Posted 7 months ago #

    Have exactly the same issue on WP 3.6 only in my case thumbnails never get created :( Not for new posts nor for existing ones. Used to be ok on WP 3.4 with my previous hosting provider.

    Waiting for the fix. Thanks!

    BTW, my previous hosting provider kicked me because of huge amount of files on my web-site and those files were created by, guess what, Auto Post Thumbnail plugin :)
    It seems that this plugin downloads the original image to server and resizes it to multiple dimensions thus making a lot of files... not sure why so many files for 1 thumbnail are needed.
    It would be great if plugin at least deleted the original image afterwards IMHO ;)

  4. tariquesani
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    The warnings have been fixed in the development version - download here http://downloads.wordpress.org/plugin/auto-post-thumbnail.zip

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic