WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Getting Live Comment Preview to work (13 posts)

  1. fuzzy_logic
    Member
    Posted 9 years ago #

    I've just installed and activated Comment Live Preview. However, I can't get it to work with my Minimal Plus theme. I pasted the php line in my comments.php but the live preview doesn't show up. Can someone help me with this? Thanks!

  2. fuzzy_logic
    Member
    Posted 9 years ago #

    *Bump*

  3. davincim
    Member
    Posted 9 years ago #

    Can you provide a link please?

  4. fuzzy_logic
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have a link in the first post.

  5. battlecry
    Member
    Posted 9 years ago #

    I think davincim meant a link to your website, to see what's messed up

  6. fuzzy_logic
    Member
    Posted 9 years ago #

    Oh, I'm testing this on my own machine. But the thing is that live preview doesn't show up at all.

  7. fuzzy_logic
    Member
    Posted 9 years ago #

    Bump.
    Sigh.

  8. ralph
    Member
    Posted 9 years ago #

    Try it online and see if it works there.

    Give us a link to an online site or make a very detailed screenshot.

  9. fuzzy_logic
    Member
    Posted 9 years ago #

    If it doesn't work on my computer, I don't think I'll work on my host, since both servers have the same version of Apache and php.
    And there's no need for screenshot because my site is exactly the same, before and after the installation of the plug-in. Here a copy of my comments.php. It would be nice if someone can tell me where I should add the php statement and what changes do I have to make.
    Thanks for helping. I really appreciate this!

  10. Try adding the live_preview bit above do_action.

  11. davincim
    Member
    Posted 9 years ago #

    You could also try putting

    <?php live_preview(); ?>

    just above

    </form>
    <?php else : // Comments are closed ?>

    Strange thing is I could have sworn I put that in my comments.php, but it's not there. I went to the plugin site and saw that it may not even be required once you've activated the plugin. That must be the case because it's working on my site.

  12. Ruby Sinreich
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have also installed at it http://lotusmedia.org and the preview is not showing up (although its container div does show up, so the plug-in is working).

    It seems like it must be a javascript problem, which is out of my league...

  13. sciurus
    Member
    Posted 8 years ago #

    Have you tried this?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.