WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

getting error trying to upload images using theme uploader (1 post)

  1. isonychia
    Member
    Posted 2 years ago #

    I recently changed name servers on my site and removed the sub domain and now have my sites live and using the primary domain.

    Once launched I used velvet blues to fix some links. Not sure if thats a clue or not.

    Since I did that I now get the following error when trying to upload BG images using my themes BG image uploader. I stripped out my sites domain info in the following code and just used domain.com.

    function.imagecreatefromjpeg]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/content/98/8902398/html/wp-content/themes/pacifico/theme/functions/upload-bg.php on line 34

    Warning: getimagesize(http://www.domain.com/wp-content/the...d9239feca3.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/content/98/8902398/html/wp-content/themes/pacifico/theme/functions/upload-bg.php on line 37

    Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/content/98/8902398/html/wp-content/themes/pacifico/theme/functions/upload-bg.php on line 38
    73817379ebcc28331a556cd9239feca3.jpg" style="background-image:url(http://www.domain.com/wp-content/themes/pacifico/images/bgs/73817379ebcc28331a556cd9239feca3_thumb.jpg);" title="
    Warning: imagecreatefromjpeg(http://www.domain.com/wp-content/the...d9239feca3.jpg) [function.imagecreatefromjpeg]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/content/98/8902398/html/wp-content/themes/pacifico/theme/functions/upload-bg.php on line 34

    Warning: getimagesize(http://www.domain.com/wp-content/the...d9239feca3.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/content/98/8902398/html/wp-content/themes/pacifico/theme/functions/upload-bg.php on line 37

    Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/content/98/8902398/html/wp-content/themes/pacifico/theme/functions/upload-bg.php on line 38
    73817379ebcc28331a556cd9239feca3.jpg,73817379ebcc2 8331a556cd9239feca3_thumb.jpg,top,left,no-repeat,scroll,bg_i" style="display:none;">*

    Anyone have an idea as to what that error message refers to?

    I called godaddy inquiring about GD Library as I read that may be a problem but they couldn't help me..

    I was able to use the wp image uploader on a page and it created a thumb and image fine using a jpg.

    iso

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic