WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Simple Firewall
[resolved] Getting blank page when previewing (6 posts)

  1. rwilki
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi. Awesome plugin. Some of my editors are seeing blank pages when they go to update a page or post. I'm not having the same issue. The only thing different from me to them is I'm whitelisted and they're not. I think by adding their IP fixes the problem temporarily but IPs change. Is there something they're doing that's tripping this?

    Thanks,
    Bob

    http://wordpress.org/plugins/wp-simple-firewall/

  2. Paul G.
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hey Bob,

    How have you configured the plugin to react when it firewalls? Just die?

    Cheers,
    Paul.

  3. rwilki
    Member
    Posted 7 months ago #

    Great question Paul. Yes. Should I leave it on a message to throw us a clue?

    Thanks,
    Bob

  4. Paul G.
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hey Bob,

    Yep, put it on the message so we can see a little bit clearly that it's being blocked by the firewall.

    If you're interested, you could could add a whitelist rule for that page/parameters and see if that solves it. Check out the FAQ

    The log would probably also tell you what the parameter is that's being blocked... then you could do:

    post.php, blocked-parameter

    in your parameters white listing.

    Also, remove yourself from the IP whitelist so you can experiment with the whitelisting :)

    Let me know how that works.
    Cheers,
    Paul.

  5. rwilki
    Member
    Posted 7 months ago #

    Paul, I just ran across the problem that's been occurring. I wasn't seeing it because I had whitelisted my IP when setting up the plugin.

    Once I removed my IP from the whitelist, started recording logs, and added a message to the "die" function - I started seeing clues.

    The error message is: "Something in the URL, Form or Cookie data wasn't appropriate.
    "

    The log recorded the page html code and this:
    Page parameter failed firewall check.
    and the term matched was /0x[0-9a-f][0-9a-f]/i

    Any ideas? I'm getting this problem on every site I use your plugin on...

    Thanks,
    Bob

  6. Paul G.
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Okay, it's matching on one of the WordPress terms and it's probably because you have an image in that page.

    For now, if you turn off the sub-section that does the WordPress Terms checking in the firewall you should be ok. I'll add a rule into the plugin to cater for this in the next release.

    Cheers,
    Paul.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic