WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Getting a hyphen on my main page title (15 posts)

  1. tami73
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hiya,

    I have tried everything but I can't seem to get rid of the hyphen showing before my title on the home page, no other page does this. I am using a static page for the home page. Site address is my site

  2. vtxyzzy
    Member
    Posted 4 years ago #

    No site link.

  3. Samuel B
    moderator
    Posted 4 years ago #

    I edited the op to correct the bad url structure

  4. vtxyzzy
    Member
    Posted 4 years ago #

    I looked at the site and do not see a hyphen before the title, only in the middle of the header.

  5. tami73
    Member
    Posted 4 years ago #

    The hyphen is there, not at the top of the page but if you look at the tab it is opened in. What do you mean you edited the op. How do I do this?

  6. Samuel B
    moderator
    Posted 4 years ago #

    What do you mean you edited the op. How do I do this?

    I'm a moderator - I edited your post so the link would display.Users can only edit their posts for a short period of time

    try looking in your theme's header.php for the_title and see if the - is there

  7. vtxyzzy
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm sorry, I can't seem to locate the problem. If the hyphen is not on the home page, you need to tell me how to get to where it shows.

  8. tami73
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, here is a picture of the problem http://www.blackhairinformation.com/hyphen.jpg . I've circled the culprit.

    Also looked in the header and I couldnt see a hyphen near the word title.

  9. vtxyzzy
    Member
    Posted 4 years ago #

    Sorry, I was looking in the wrong place - I was looking at the title, not the address bar.

    Now the site is bombed, and I can't see anything but error messages.

  10. tami73
    Member
    Posted 4 years ago #

    I was just messing around but the site's working fine now. Can anyone think of what is causing the hyphen. Even when I delete the title altogether - the hyphen remains!

  11. vtxyzzy
    Member
    Posted 4 years ago #

    I was trying to look at the site to get the name of your theme so I could check its code. Site is still broken. Can you post the name of your theme?

  12. tami73
    Member
    Posted 4 years ago #

    Cant imagine why you can't see the site, maybe try clearing your cache? Ive tried on 2 pc's and my mobile and all working fine! I'm using Branford Magazine theme. Can anyone help with the hyphen issue. It's not major but its quite irritating!

  13. vtxyzzy
    Member
    Posted 4 years ago #

    The hyphen is at line 21 of header.php:

    wp_title(''); echo ' - ' . get_bloginfo('name');

    Just delete it:

    wp_title(''); echo '  ' . get_bloginfo('name');

    I still can't connect to your site through the link at the top of the page, but that is a moot point now.

  14. tami73
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you so much! It worked!!

  15. vtxyzzy
    Member
    Posted 4 years ago #

    You are welcome! Now, please use the dropdown at top right to mark this topic 'Resolved'.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic