WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Getting a 404 Page On Comments Load (3 posts)

  1. topracer6969
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi All,

    I just finished getting WordPress network up and running successfully, except for one small (smile) point - my posts don't want to load up.

    Now, to be fair - the way I got all my pages and posts into the jobs.localjobs.com site was to export them from my other blog....(same name)....and then import them into this one (same name - took some DNS toggling to get in/out of my old site and back into the new site on a different host server). I thought this may be the problem for some reason, but even when I enter a new test post - directly into this new site - same thing happens.

    They look fine in the abbreviated version on say the home page, but when I click one to view the entire post...it's comming up with a 404 page error.

    My site is at http://jobs.localjobs.com - if you go there, you can click on any of the articles and you'll see just what I mean.

    Same this happens on a network site, such as: http://charlotte.jobs.localjobs.com

    Everything in the permalink matches...not sure what's up.

    Any ideas here? Weird.

  2. ambrosite
    Member
    Posted 3 years ago #

    It looks like a permalinks problem to me -- your posts, pages, and category archives are all coming up with the same error. Make sure your .htaccess file is set up correctly. You need to put this in it:

    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

  3. topracer6969
    Member
    Posted 3 years ago #

    That took care of it! Much thanks Ambrosite!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic