WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Autoptimize
[resolved] Get this error when i optimize the CSS Code (45 posts)

  1. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    I get this error: Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0

    Way do i get this error?

    http://wordpress.org/extend/plugins/autoptimize/

  2. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hi tokar86a;
    did you run version 1.4 without issues, or is this a fresh install?

    frank

  3. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    It is a fresh install. Firts time i use this plugin.

  4. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    do you, as far as you know, use other plugins with output buffering (e.g. wp super cache, w3 total cache, all in one seo pack, yet another replated posts plugin, ...)?

  5. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    No Autoptimize is the only that type of plugin that are active.

  6. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok, I'll create a small plugin (today or tomorrow) to we can test your installation for output buffering support.

    is the problem only there when CSS optimization is selected? does it work with e.g. only html optimization selected?

  7. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes i have problem whit the css and js optizmiziton.

  8. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    but not if you don't do CSS & JS optimization i.e. with only HTML optimization?

  9. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    No problem then. Way do you wounder that?

  10. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    because if HTML optimization works, the output buffering as such does work ... how is memory usage on your server?

  11. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    64 mb

  12. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    64mb for php/ wordpress? should suffice, I'm running with 40mb as defined in wp-config.php myself:

    define('WP_MEMORY_LIMIT', '40M');

    ... except off course if you have plugins that are eating a lot of memory. Could you, just to make sure, disable all plugins except Autoptimize and then try if it works with CSS/JS optimization activated?

  13. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is the plugin i use:
    WP Twitter
    WP-UserOnline
    Wordbooker
    Viper's Video Quicktags
    Term Management Tools
    Swiftype Search
    Simple Lightbox
    OIOpublisher Ad Manager 2.55
    Mass delete unused tags
    Jetpack by WordPress.com
    JaspreetChahal's wordpress bot detector Pro
    Google XML Sitemaps
    GD Star Rating
    Disqus Comment System
    Akismet

  14. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok, could you for 2 minutes, disable all but autoptimize and see if CSS/JS optimization works in that case?

  15. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    No i have the same problem even then. So it dont help to disable the plugins.

  16. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    OK, thanks for that feedback. I'll have to think about what the next step should be now, bear with me :-)

  17. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay. I hope we fix the problem. I need to improve my pagespeed on https://developers.google.com/speed/pagespeed/

    I get 100 of 100 when i optimize css and js.

  18. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have forgot to tell you that i only seams to get this error when i visit my blog whit Google chrome. I dont get the error whit Firefox. I have not try whit IE becours it dont seems to work on my computer.

  19. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That is really weird. As far as I know (not 100% familiar with the entire codebase) there's nothing browser-specific in Autoptimize (except for some IE-hackery). Would be interesting to know if you have the problem in IE (and Safari) or even Chrome on another computer.

  20. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    I get the same problem in Safari.

  21. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Still very weird ... Are you logged in or not in WordPress when the error occurs?

  22. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am not login when the error accurs. But i am that on Firefox. Maybe that is the reason on FF dont have that error.

  23. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    indeed, when you're logged in, not optimization is done at all. that's at least a part of this weird puzzle that falls into place ;-)

  24. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    So what happen now?

  25. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ah, I would have thought you'd have heard my brain grinding frantically on this very subject, but in case you have not heard: I'm ... thinking about you :-)

    I'll probably create a small plugin over the next few days for your personal pleasure to test some things. Based on the outcome of those tests, I might (or might not, the weird thing is Autoptimize seems to work OK for most users) find ways to improve Autoptimize's way of doing output buffering.

  26. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I've been reading up on output buffering errors; can you check (copy/paste) all output buffering options in your php.ini (or .htaccess, if that has such settings)?

  27. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    I dont know if i have a php.ini file. and i dont have any special things in my .htaccess. Only some tings for my plugin to get installed right.

  28. futtta
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    well, as every php-installation needs a configuration file, it is certain you have a php.ini-file somewhere :)

    alternatively the output of phpinfo() might help as well, maybe you can provide me with that (a url to a php with phpinfo)? if you don't want to post that here, mail me at futtta-at-gmail-dot-com.

  29. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    So you wont to have info about my php system?

  30. tokar86a
    Member
    Posted 1 year ago #

    have send you the file now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.