WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress HTTPS (SSL)
General Settings won't save (not a "reset" issue) (2 posts)

  1. dcestrada
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello,
    I've used this great plugin successfully in the past, but with my latest site, I can't get any of the settings under "General Settings" to save. I was trying to force SSL exclusively on one page, but the setting never confirms that it's saved, and if I reload the page after awhile, all the settings are back to normal. I can change the other settings (URL filters, domain mapping) and they work fine, and I checked to make sure I'm not forcing the settings to reset (via the "define('WPHTTPS_RESET', true);" line.

    Any ideas? Not sure if there's conflicting plugin or if some updates need to be made to this plugin for WordPress 3.6, but I would greatly appreciate any help.

    Thanks!

    http://wordpress.org/plugins/wordpress-https/

  2. dcestrada
    Member
    Posted 8 months ago #

    Update: This appears to be a front-end issue. I was just able to enable exclusive SSL by updating the wp_options table manually and changing the value of wordpress-https_exclusive_https to "1" (for true). However, now the single page I've set to load securely is loading with no CSS whatsoever and is still only half-secured. I checked to make sure that the wordpress-https_remove_unsecure flag is set to false ("0").

    Any ideas?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic