WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Bol.com Partner Program Plugin
[resolved] Geen afbeeldingen te zien + traag (7 posts)

  1. kjvos
    Member
    Posted 1 year ago #

    Op 29 oktober jl heb ik de Bol.com plugin geinstalleerd v 1.0.5. Hij werkt, maar:
    1. ik zie geen afbeeldingen.
    2. de pagina's laden vreselijk traag.

    Op http://www.katalist.net staat een testversie van de site waar het Bol.com-partneraccount voor is, http://www.indisch3.nl. De problemen zijn te zien op http://www.katalist.net/marion-bloem/

    Ik heb het probleem geconstateerd in Google Chrome, IE 8.0.6, Mozilla Firefox (daarin laadt de pagina nog trager) en Opera.

    http://wordpress.org/extend/plugins/bolcom-partnerprogramma-wordpress-plugin/

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    These are English language forums. Please use English.

  3. kjvos
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's a Dutch plugin by a Dutch company for Dutch users and Dutch products? But very well.

    Translated:

    No images and slow

    I have installed the Bol.com plugin (v 1.0.5). Works, but:
    1. it doesn't load the images
    2. the page is very slow

    On http://www.katalist.net you find a dummy of the original website, http://www.indisch3.nl, of the Bol.com-partnerprogram. You can see the problems at http://www.katalist.net/marion-bloem/. The problem occurs with all typical browsers.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    It's a Dutch plugin by a Dutch company for Dutch users and Dutch products?

    In that case, feel free to post in Dutch on http://nl.forums.wordpress.org/ But if you're posting here, it needs to be in English.

  5. kjvos
    Member
    Posted 1 year ago #

    Aha - tnx Esmi, also for reposting it!

  6. Netvlies
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm sorry, but this report does not seem to concern bol.com partnerprogramm plugin issues.

    I did some research on the website to try and find the problems you are describing. The pageload is indeed very long from request to first information sent from the server (2.57 seconds). I could also see that loading the websites requires a lot of requests from the browser to the server (110 to 135 requests).

    The images are not loaded because of a very global styling your site runs. It hides all images and does not discriminate:

    In /wp-content/themes/newscast/style.css on line 1595 is a bug
    .js_active #main img {
    visibility: hidden;
    }

    Please contact your website administrator.

  7. kjvos
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic