WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Gallery shortcodes not respecting ids (3 posts)

  1. John Hawkins
    Member
    Posted 1 year ago #

    In the post edit screen when adding more than one gallery to the post, the gallery that gets displayed isn't showing the selected images.

    I ran a couple different tests and got mixed results as follows:

    Test 1. Using only images uploaded to the specific post:
    Post edit looks like this: -> http://d.pr/i/BzIr
    Post looks like this: -> http://d.pr/i/tlRj & http://d.pr/i/6Blz

    Test 2. Using only images from the media library (none uploaded specifically to this post)
    Post edit looks like this: -> http://d.pr/i/mdUu
    Post looks like this: -> http://d.pr/i/ZRlF

    Test 3. Using a mix of images from media uploader and media library had results similar to test 1, but the amount of images seems to be completely random. Still doing more testing.

  2. I can't reproduce that one on the following tests:

    1) Two images, both attached to the post but not uploaded
    2) Three images, none attached to the post.
    3) One of the two images attached to the post.
    4) Two images uploaded directly to the post

    All of those worked exactly as expected on 3.5-RC2-22995

  3. John Hawkins
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just retested and now I can't reproduce it either (after being able to reproduce it for 2 days straight). Odd.

    I deactivated all plugins, re-ran the tests and that seemed to work. Re-activated all plugins and it continued to work.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic