WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Page Builder by SiteOrigin
Gallery (PB) won't save (10 posts)

  1. SarahFowler
    Member
    Posted 5 months ago #

    I am running the Origami theme and recently updated the PageBuilder plugin. Now on my custom homepage changes to the Gallery (PB) widget won't appear.

    I Edit Gallery, then Save Gallery, and it just goes back to the way it was before. I even tried deleting the widget and starting from scratch but I had the same issue.

    https://wordpress.org/plugins/siteorigin-panels/

  2. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Sarah

    Thanks for letting me know about this! I'll get a fix in the next update. In the mean time, instead of editing a gallery, you'll need to just delete the old one and recreate it with any changes.

    Click "Add Media", then "Create Gallery". Select any images you want then click "Create Gallery".

    Sorry for the hassle, hopefully I'll get a fix out soon.

  3. SarahFowler
    Member
    Posted 5 months ago #

    I tried that. It just saves blank. No go :(

  4. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Strange, it seems to be working for me. Can you check if you're getting any Javascript errors that might be causing problems.

    http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors#Step_3:_Diagnosis

    Also, which version of Page Builder are you running?

  5. SarahFowler
    Member
    Posted 5 months ago #

    No Javascript errors that I can find, though there's no error message and no page with a visible error, per se, so I'm not sure the debugging has anything to catch?

    A new Gallery won't save as anything but default - no matter what images I select, it saves with no images listed and when published shows up as the default images. The old Gallery won't save any changes.

    Running 1.4.4 of PageBuilder - this wasn't an issue before I updated.

  6. Jiva Hemelsoet
    Member
    Posted 5 months ago #

    I'm sorry, my English is bad but I have the exact same problem and also no Javascript errors.

    I just had the update to version 1.4.5 of PageBuilder but there isn't any change. It still doesn't work.

  7. Greg Priday
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Jiva. I'm still busy working on this issue. 1.4.5 fixed a few critical issues. 1.4.6 should follow in the next day or 2.

  8. SarahFowler
    Member
    Posted 5 months ago #

    I now have 1.4.5 but the issue still occurs. I look forward to 1.4.6!

    By the way, thank you SO MUCH for this normally completely awesome and useful plugin :)

  9. Jiva Hemelsoet
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi,
    I just had the update to version 1.4.6 of PageBuilder and it's working again!
    Thank you so much, PageBuilder is an amazing plugin!

  10. TheFireRed
    Member
    Posted 5 months ago #

    It's working again! But I still can't change the image size. It remains in the Default setting and images are cropped.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic