WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fullscreen Galleria
[resolved] Gallery link, missing data attributes (9 posts)

  1. kYem
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the issue with the galleria linking to media file, it's missing the data attributes, therefore it's not working properly.

    I'm not sure if it's because of the WP 3.5.1 update or galleria plugin.

    Example : http://t.tomasfloor.co.uk/wood-flooring-gallery/

    HTML :

    [gallery columns="4" link="post" ids="3023,3021,3019,3013,3015,3017,3011" orderby="rand"]
    
    [gallery link="file" columns="4" ids="2848,2844,2843,2842,2840,2849,2850,2847,2839,2838,2855,2857,2859,2858,2860,2861,2851,2852,2835,2845,2837,2841,2836,2846,2856"]
    
    [fsg_link class="btn" include="3023,3021,3019,3013"]View[/fsg_link]

    It works on the attachment page and fsg_link. However galleria link="file" doesn't. Missing data attributes on the link. Disabling all plugins, reverting to twenty twelve doesn't solve the problem. php shows no errors.

    There some html errors for "Element dl is missing a required instance of child element dd." as there is no caption provided. I Suppose an empty dd element would solve the validation problem.

    The original, how it it used to be before the update (Version 0.6.4) : http://tomasfloor.co.uk/wood-flooring-gallery/

    http://wordpress.org/extend/plugins/fullscreen-galleria/

  2. sarahk8design
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. My portfolio used to show up in the lightbox and you could scroll through all my work in one lightbox viewing. it is not working now!

  3. pdamsten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think I found the problem. Fix in 1.2.1

  4. kYem
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just updated the plugin, unfortunately the problem persist.

    Version 1.2.1
    http://t.tomasfloor.co.uk/wood-flooring-gallery/

  5. pdamsten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm not able reproduce this myself, so fixing this is a bit guessing game. I could make special version of a plugin if someone is willing to post debug.log to me.

  6. kYem
    Member
    Posted 1 year ago #

    I would be able to do that.

  7. pdamsten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Send me an email to damu@iki.fi and I'll reply to it with the debug version.

  8. pdamsten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Another try with 1.2.2.

  9. kYem
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fixed the issued for me, thank you once again

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic