WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Gallery images generate new link (2 posts)

  1. vladis1980
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I have a small problem with the gallery images on my website and it drives me crazy. I looked for an answer for 2 weeks now, and I can’t figure out how to fix it.

    The problem: Every time I add a new gallery to my website, even if I select “open image file”, not attachment, if a click on it, a new window opens, and the page contains only that image.

    For example:
    http://vgfaq.com/guides/tomb-raider-tombs-locations/ - this is the page where the gallery is inserted. When I click on one image, it will automatically send me to:

    http://vgfaq.com/guides/tomb-raider-tombs-locations/attachment/8-shantytown-tombs/

    and if I click again...I finally reach what I'm looking for:

    http://vgfaq.com/wp-content/uploads/2013/03/8-Shantytown-Tombs.jpg

    I have no idea how to solve this, but I think that it has something to do with timthumb. Also, this happens only on galleries. If a post contains only one image, it is displayed correctly.

    I’m using Arras 1.5.1.2.

    Please help me fix this, or let me know if you need additional details.

    Thank you

  2. vladis1980
    Member
    Posted 1 year ago #

    I found the answer here, and this issue appears to all those who updated to WP 3.5.1. It's a damn bug; however I was wondering if there is a way to fix this on all pages, without having to go through more than 1500 posts!

    Here is the solution.
    http://wordpress.stackexchange.com/questions/83145/gallery-set-to-media-file-showing-as-attachment-page

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic