WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Galleries not showing (8 posts)

  1. gioiafueter
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I have just installed, when I create a new gallery, it creates the folder without problem, but when I want to select it to upload images it just doesn't show up, and it doesn't show up in "manage galleries" either.... I am using version 1.9.12 of the plugin and the latest version of wordpress...

    What may I be doing wrong?

    Thanks a lot in advance,
    Best,
    Gioia

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. zebrawebdesigns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Check the permission of the directory

  3. gioiafueter
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Sbhuvan, thanks for your answer, the wp-content/gallery/ is 777, the folders auto created are 777, but since the folders get created without trouble it would seem to me that the problem is not the permissions....

    Thanks!
    Gioia

  4. zebrawebdesigns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Gioia is this your website.
    Try to reinstall the plugin and deactivating the plugins one by one.
    However I advise you to take backup of the database and files before proceeding.

  5. zebrawebdesigns
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.gioiafueter.com/ is this your website

  6. SandraKok
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a similar problem. Just installed the plugin, created a gallery, added the gallery to an album.
    Next I would like to display the gallery on a specific page. Used the applicable button, code shows but it doesn't display on the website. The only thing showing is a loading wheel.

    Can you help out, why it doesn't show?

  7. zebrawebdesigns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you provide the website link...

  8. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @sbhuvan - thank you for your assistance in helping others. Great to see the community of NextGEN users helping each other! :)

    @gioiafueter - As sbhuvan mentioned, if you could let us know if by deactivating all plugins (including NextGEN Gallery) and also temporarily switch to the WordPress default Theme, after doing so reactivate the NextGEN Gallery plugin only > Clear your browser cache > does the upload process work better?

    @SandraKok - Could you try the same steps as I outlined for gioiafueter (See above)? Also, it would be helpful to see the page with the album that you're referring to.

    Thanks!
    --Becky

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.