WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fusion sidebar not working in older browsers and OSs (7 posts)

  1. shotgunconcepts
    Member
    Posted 5 years ago #

    love the fusion theme -- however upon viewing it in an older browser and operationg system (IE6 running on Windows ME) -- the sidebar doesn't appear. Not a big deal for me personally since I'm operating in more upto date configs, but I want the website to be accessible to people who may not be using up-to date stuff.

    Is this a bug or a problem?

    I have tried "disabling jQuery and the associated code" in the fusion options, but the sidebar still doesn't appear.
    find my install at http://www.shotgunconcepts.com

  2. digitalnature
    Member
    Posted 5 years ago #

    it's not really a bug, but more like a problem with one of your sidebar widgets with IE, which has content that exceeds the sidebar's fixed width (maybe "other places"?).

    normally that wouldn't be a problem in a normal browser, but since IE 6 is pure crap, it expands the sidebar width even it is set to fixed.

    A solution to this is to make the sidebar column wider, I've posted a comment on my "Play" page on how to do this. Another solution is to increase the margin-left property for the #sidebar element in ie6.css. Or you can just remove the widget that's causing the problem :)

  3. dharmathai
    Member
    Posted 5 years ago #

    #sidebar ul.nav li{
    /*position: static; wtf ? */
    }

  4. dharmathai
    Member
    Posted 5 years ago #

    replace the old code with the one i just posted - if that doesn't work then remove all the widgets except the original ones that were there when you installed.

  5. stevefitzgerald
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi, I just downloaded the latest Fusion theme and WP today, and I love the theme. Thanks so much! But I have a problem and I'm pretty new to all of this so I hope someone can help.

    I have my sidebar on the right hand side and on two of my four pages it doesn't appear there. It is at the bottom of the pages instead.

    Here you can see it where it should be on an archive page...

    http://www.besthostsreviews.com/ReadRoldoBartimole/?cat=5

    But on what will be my homepage or index/landing page it is at the bottom underneath the posts...

    http://www.besthostsreviews.com/ReadRoldoBartimole/

    What am I doing wrong? I'm viewing with latest Firefox and get same disappearing act in IE 7.

    Can anyone help out with this?

  6. digitalnature
    Member
    Posted 5 years ago #

    this has been discussed a lot on the project page.
    You have unclosed HTML tags in one or more of your post summaries, probably because you inserted the "read more" link before a paragraph ends.

    check each one of the posts on the page that the sidebar doesnt show and make sure the <!-- read more --> code appears after a paragraph is closed (</p>)...

  7. stevefitzgerald
    Member
    Posted 5 years ago #

    this has been discussed a lot on the project page.
    You have unclosed HTML tags in one or more of your post summaries, probably because you inserted the "read more" link before a paragraph ends.

    check each one of the posts on the page that the sidebar doesnt show and make sure the <!-- read more --> code appears after a paragraph is closed (</p>)...

    Thank you digitalnature! That was exactly what I did wrong.

    You mentioned "the project page." I'm new here, where do I find that? Is it only for your Fusion theme? If not, is there a better place for me to learn only about how Fusion works?

    Thanks ahead, and thanks again for your help. Much appreciated!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags