WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

From bad to worse: Please help with blank page (5 posts)

  1. andyandyandy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi everyone,

    This afternoon has been just awful. First, my theme started to act up where the formatting was off, then some of the pages were blank, but at least I could see some of the pages. NOW, I can't see anything. I get just a white blank page. I tried switching to Twentyelven and Twentyten - but still just a white. Whereas before, I at least could switch to Twentyten and then my pages would appear.

    I'm really frustrated because I can see all my pages in WordPress itself, including the content. But, even when I try to publish, or update, the page in the browser is just blank.

    Steps I have taken:

    Uninstalled main theme, and reinstalled it - tried reactivating it - but nothing.
    Cleared my entire cache/ browsing history -
    Re-uploaded the original TinyMCE folder - nothing

    I'm so exhausted. This was working just fine this morning, and now I don't know what to do. Should I reinstall WordPress?

    p.s. I did do a search for blank page WordPress, but it turns up a lot of old results and nothing really conclusive for 3.2.1

    pps. Yes, my page is set to public, not private.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  3. andyandyandy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi esmi,

    Yes I tried that the first time, before I was getting a totally white page, but it didn't help. I only have on plugin running, so it was easy to deactivate and test it. I spent like two hours reading about the "white blank page" from various forms, so I tried a lot of stuff - got frustrated and posted here.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried checking your server's error logs.

  5. andyandyandy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just one more update,

    It's not just my index.php that I cannot see, but the actual permalinks to are blank white pages.

    When I look at the source I see:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <HTML><HEAD>
    <META content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv=Content-Type></HEAD>
    <BODY></BODY></HTML>

    BUT, in WordPress my pages are there. It's just that nothing is being published (even though it reports as published, or "updated.")

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic