WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fresh 3.0 Install to subdirectory fails (8 posts)

  1. wiziology
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have installed a fresh copy of wp 3.0 to a subdirectory on our company website: http://www.westerncreative.com/2011/

    After setting up the config file and installation, I can access the backend just fine but if you go to http://www.westerncreative.com/2011/, it redirects you back to http://www.westerncreative.com/

    I checked all the settings under General and WordPress address (URL) and Site address (URL) both say http://www.westerncreative.com/2011/

    Can someone tell me why this keeps happening?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    You need to adjust the root .htaccess redirects.

  3. wiziology
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for the response esmi, however, the .htaccess file in the root is blank so that can't be what's causing the redirect.

    If there are any other suggestions, i'm open to ideas!

  4. wiziology
    Member
    Posted 4 years ago #

    A follow-up. I am still having problems with http://www.westerncreative.com/2011 redirecting to the homepage, however, if you go to http://www.westerncreative.com/2011/?p=1, you can see that the single post works just fine. So for some reason if there is a get variable, the page won't redirect, but if there isn't, you get taken to the homepage.

    What could possibly be causing this??

  5. What's in the .htaccess for the 2011 folder?

  6. wiziology
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey Ipstenu, There isn't an .htaccess file inside of the 2011 directory. I created a new folder and installed the fresh WP install and that's currently all that's in there.

  7. If the .htaccess in the public_html folder is blank, delete it.

    What does the index.php say in /2011/?

  8. thelaw
    Member
    Posted 4 years ago #


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.