WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] foreach() function error on line 1535 (6 posts)

  1. btard
    Member
    Posted 7 years ago #

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nostatus/public_html/wp-includes/classes.php on line 1535

    I really can't work this out. I go to write a post on my website today and I see this. I am using the latest version of WP (2.0.3) and nothing would load up (I viewed page source and it showed html and a bit of the head and title tags.

    I decided to rollout a backup. I reinstalled the source code. I tried to login forst and it sent me to /wp-admin/upgrade.php which I ran and there was no error.

    When I log in I also get:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/nostatus/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 19

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostatus/public_html/wp-includes/capabilities.php:19) in /home/nostatus/public_html/wp-includes/pluggable-functions.php on line 325

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostatus/public_html/wp-includes/capabilities.php:19) in /home/nostatus/public_html/wp-includes/pluggable-functions.php on line 326

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostatus/public_html/wp-includes/capabilities.php:19) in /home/nostatus/public_html/wp-includes/pluggable-functions.php on line 288

    Any help would be greatly appreciated, I have spent all day looking for an answer to this. I promise I have not been lazy. I noticed some posts in here regarding the error on line 1535 had "[resolved]" prefixed to the title post but I didn't see a solution :(

    Also when I click on the post titles, it throws a 404 error as with the pages and categories :(

    MY website can be seen to be dead at http://www.nostatus.com.

  2. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    May want to start with deactivating any recently installed plugins.

  3. btard
    Member
    Posted 7 years ago #

    It's a reinstall of the code over the top and keeping the configuration script.

    Also, I would do this if only I could log in to the things (see part two of the message). Any other help would be greatly appreciated.

  4. yosemite
    Member
    Posted 7 years ago #

    tard: You didn't say you couldn't login. You said When I log in I also get:

    Doesn't matter anyway. You still could use http://ftp...

  5. btard
    Member
    Posted 7 years ago #

    ok - apologies. I "try" to log in then I get a white page with the errors listed above. Again, what can I do via FTP if it is a FRESH install? Therefore nothing to deactivate?

  6. btard
    Member
    Posted 7 years ago #

    I deleted ALL files and started again. I lost my theme, I will work at it again. Next I will schedule weekly backups of files and database.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags