WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

For some strange reason, adding a link in a post breaks layout (3 posts)

  1. Kargo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey guys, a strange thing has recently occurred on my site, problem is I'm not sure how long it could have been happening as ive just realised it now.

    Whenever a link is added to a post it seems break the layout of single.php. Im not sure if its something to do with the code of the single.php file so ive included it at the link below. perhaps someone would be kind enough to look at it and maybe find a solution.

    http://pastebin.com/898akZMc

    Here's an example of what I mean:

    Here's a post with a link included (added using wordpress's add link button)
    http://escdaily.com/articles/19547

    and here's a post without a link added which displays perfectly fine:
    http://escdaily.com/articles/19557

    If someone is able to help, it would be very much appreciated.

    Thanks :)

  2. Digital Raindrops
    Member
    Posted 3 years ago #

    Validation Errors in the HTML are the likely cause:

    First Link Validation
    Second Link Validation

    You are you using W3 Total Cache plugin for Minify, the line breaks are removed which makes it to hard to look at the structure and errors!

    HTH

    David

  3. Kargo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you for the reply and information. Any ideas what I could do to fix this? Is W3 Total Cache for Minify not a good idea to use?

    Thanks

    Dan

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic