WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

  1. mattmatt88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    Since a few days, I have a problem with all my sites using Social Ring. For example: http://djkevin.at

    The Problem is that the plugin includes some empty space after (or in) the footer. If I deactivate the plugin, the space disappears

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-social-ring/

  2. mattmatt88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nobody else has the problem? It's on every wordpress site of mine and it's because of the plugin

  3. hugoaap
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello there,
    I am having the same problem here. There is a white space showing that i recently noticed. You can see it here: http://www.guitaceltim.com/home

    Any idea?

  4. Kitefr
    Member
    Posted 1 year ago #

    I saw that too !

    I could fixed it but, unfortunately, i had to change a little thing in the plugin page because it is actually a div made to ensure other elements will go under the social ring plugin and not in the same line.

    I try to do it in css but it was hard coded in the plugin files so i had to modify it a little...

    If you're interested, you can do it by open the libray.php file you can find in : plugins/wordpress-social-ring/includes/library.php

    Go to line 174, you will find that :
    $html .= '<div style="clear:both;">&nbsp;</div><!-- Social Ring Buttons End -->'."\n";

    Change to :
    $html .= '<div style="clear:both;"></div><!-- Social Ring Buttons End -->'."\n";

    I just remove the &nbsp; inside the div. That done the trick !

  5. mattmatt88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you but there is already NO   in my code:

    $html .= '<div style="clear:both;"></div><!-- Social Ring Buttons End -->'."\n";

  6. hugoaap
    Member
    Posted 1 year ago #

    Kitefr, Tried your suggestion but it doesnt fix the issue.
    What else could be done??

  7. mattmatt88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also still have the problem

  8. BillyAtStudioPretty
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had this problem too.

    You can fix it with css:

    .social-ring + div {
    height: 1px;
    }

    :)

  9. mattmatt88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Didn't work for me.

  10. Kitefr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not know why it works for me and not for you actually... i will try to see why very soon !

  11. hugoaap
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello there, i have tried all your suggestions, but none have worked....

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.