WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Footer gone haywire (5 posts)

  1. Anne-Marie
    Member
    Posted 8 years ago #

    A while ago I've noticed that my footer goes funny on me when I open my blog in IE
    http://www.seacloudies.com

    Problem in IE is this: if looking at the message board, and hovering over the line : Filed under A quick hello, the footer suddenly pops up just under the board (same goes with all messages placed there).
    I've been looking around here for a solution, and read several advices about validating. I've cleaned up 3 of the 6 errors and now I'm stubbling on the last 3. The first fix I don't understand, do I need to remove the "_top" line or change it? (tried changing it but then it says than that isn't correct)
    The last two is a mystery for me I just can't seem to find them. So question is where and how can I change the 3 validation problems and is there a solution to my footer gone haywire?
    P.s. in Firefox the footer stays where it should be.

  2. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    Problem in IE is this: if looking at the message board, and hovering over the line : Filed under A quick hello, the footer suddenly pops up just under the board (same goes with all messages placed there).

    Where's a link to the message board? I went to the site and see nothing of a link to a message board lol...or maybe I'm just too drunk to see it. Naa...I ain't that drunk lol. Or are you talking about here?

    spencerp

    P.S. Besides all my jibber, I went and viewed your site in both IE and Firefox inregards to the footer and they both seem fine to me..

  3. Anne-Marie
    Member
    Posted 8 years ago #

    sorry still a bit new to all of this and haven't gotten to the hang of the correct terms yet, with message board I just mean the front page (the first page that shows up when entering the blog) on the right you'll see two subject : Jo Ho Let's Go and Wanted. Under each is a line saying : Filed under with a link to the post made. When hovering over this link, suddenly the footer : "Powered by WordPress and so on" pops up under the messages. This only happens in IE...hope this is a bit more clearer.

  4. spencerp
    Member
    Posted 8 years ago #

    Oh! Well, you have a javascript error some where...mmmm... let me see more. Did you add javascript codes maybe some where, or is this part of the theme perhaps...?

    spencerp

  5. Anne-Marie
    Member
    Posted 8 years ago #

    Possible part of a theme, I didn't place any javascripts as far as I know.

    Am off to work know, there should be a possiblity that I could get online there, if not next reply's will be in about 9 hours.

    TIA Spencerp, Caramella

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic