WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

flash wont play? (4 posts)

  1. Versipellis
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have some XML driven flash and it will not play the images in the slide that has been set up.

    I've embedded it with the following:

    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="529" height="265">
    		  <param name="wmode" value="transparent">
                      <param name="movie" value="http://www.evolutionbusinessservices.co.uk/charlene/blog2/wp-content/themes/LSO_WPv0.1/banner_rotator.swf" />
                      <param name="quality" value="high" />
                      <embed src="http://www.evolutionbusinessservices.co.uk/charlene/blog2/wp-content/themes/LSO_WPv0.1/banner_rotator.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="529" height="265" wmode="transparent"></embed>
    				  </object>

    however I just get a white box and no images, and it crashes if viewed in Internet Explorer.

    I've changed the xml file to directly link to the files... to no avail!

    Any help would be awesome.

    The site can be found here

    Thanks,

    Versi

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 4 years ago #

  3. Versipellis
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've had a look at that plugin but that wont let me embed it into the index.php or my header.php only on posts which isnt what I want.

  4. Versipellis
    Member
    Posted 4 years ago #

    Still looking for help on this... the flash is there, loads (as in on right click it doesnt say movie not loaded) but it doesnt seem to want to draw the images from the xml file?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.