WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Five minute installation not working....database error (4 posts)

  1. roxannabina
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just installed WordPress with Simple Scripts on Fatcow.com. It was working fine until I tried to move my site teacupsandcouture.wordpress.com to the new site by importing the .xml in batches of 1MB (I have 10 MB to upload). Then I get the Five minute installation page that gives me the following error below when I fill out the info. The bottom of the page says Success.. but I try to log in and it directs me to the same Five minute installation page.
    Please help!

    WordPress database error: [User 'wrd6r66b5Md' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 75000)]
    CREATE TABLE wp_comments ( comment_ID bigint(20) unsigned NOT NULL auto_increment, comment_post_ID bigint(20) unsigned NOT NULL default '0', comment_author tinytext NOT NULL, comment_author_email varchar(100) NOT NULL default '', comment_author_url varchar(200) NOT NULL default '', comment_author_IP varchar(100) NOT NULL default '', comment_date datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', comment_date_gmt datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', comment_content text NOT NULL, comment_karma int(11) NOT NULL default '0', comment_approved varchar(20) NOT NULL default '1', comment_agent varchar(255) NOT NULL default '', comment_type varchar(20) NOT NULL default '', comment_parent bigint(20) unsigned NOT NULL default '0', user_id bigint(20) unsigned NOT NULL default '0', PRIMARY KEY (comment_ID), KEY comment_approved (comment_approved), KEY comment_post_ID (comment_post_ID), KEY comment_approved_date_gmt (comment_approved,comment_date_gmt), KEY comment_date_gmt (comment_date_gmt), KEY comment_parent (comment_parent) ) DEFAULT CHARACTER SET utf8

  2. Tara
    Member
    Posted 3 years ago #

    until I tried to move my site teacupsandcouture.wordpress.com to the new site by importing the .xml in batches of

    I am sure what you did:
    -did you try to change the site URL?

    -or did you try to move to a new server?

    -or did you try to give the wordpress its own directory?

    -or did you try to move the wordpress within your own site...

  3. roxannabina
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am trying to move my old blog teacupsandcouture.wordpress.com to my new site teacupsandcouture.com ... I followed the necessary steps to have the domain point to a folder at my server. I also already installed WordPress with Simple Scripts- so I am already installed, but I still get the Five minute installation Page every now and then while I'm trying to move the .xml files to my new WordPress by importing under 'Tools'.

    I didn't change the URL
    I am moving it to a new server, but I'm going through my already installed WordPress site.
    I did give WordPress its own directory on my new server
    I am going from the mydomain.wordpress.com to a self-hosted mydomain.com site.

  4. Tara
    Member
    Posted 3 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic