WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Vegas
[resolved] First image loads slowly, white screen while user waits (4 posts)

  1. Kenny
    Member
    Posted 1 year ago #

    Everything is awesome except the first image in the series loads slowly. It seems like it's applying the same wait time between slides before showing the first slide. Any way to make the first slide show up without a fade effect so that it loads immediately when the rest of the page does?

    It's a bummer to have the whole site loaded and the background loads 3 seconds later.

    Please advise. Code tweaks are OK, I'm intermediate with PHP.

    Otherwise great plugin! Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/vegas-fullscreen-background-slider/

  2. jamesdbruner
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you give me a link to your website? I'm sorry for the late reply, I got really busy these last couple of weeks! Thanks for your patience.

  3. Kenny
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for responding. It turns out that there was a broken link for my first image, which meant it was trying to load that image but showing blank for the duration of the it. It made it seem like it was taking a long time to load what I thought was the first image (but it was actually image 2).

    Strangely, I don't think it continued to include the blank slide as it cycled through.

    Here's the site, regardless. Your plugin works beautifully in it.

    reaganhayes.com

    Thank you for your plugin!

  4. jamesdbruner
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's fantastic news! In glad it worked out for you and that you like it! I'm going to shameless ask, if you haven't already.. would you mind rating the plugin? With that said, have a good one Kenny!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.