WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Photo Album Plus
[resolved] Filmstrip too low in slideshow (9 posts)

  1. mdhoward10
    Member
    Posted 1 year ago #

    Site running version 4.17.12 works and site running 4.19.18 does not. shortcode is type slide. Settings Section II.B.1, 3, and 4 are checked. All other options are not checked. in the site running the older version, the filmstrip shows between the navigation arrows and in the site running the newer version the filmstrip drops down to just under the navigation arrows. Can you help? Love the way everything else works... would really like to see a filmstrip option in the lightbox too!
    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-photo-album-plus/

  2. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    A link please, then i can quickly see with firefox and firebug where the problem is. This is a compatibility issue with the theme and/or (modified) css.

  3. mdhoward10
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. mdhoward10
    Member
    Posted 1 year ago #

  5. mdhoward10
    Member
    Posted 1 year ago #

    I think i have something set wrong in the settings too. I want to have the album shown as a slideshow on the home page and I want the main picture to be either the one I have indicated as number 1 in the Photo Order # field or as the cover photo. I've tried both and it always shows the first picture that was uploaded.

    I read in another post - or perhaps on your site that I can add a 'photo=...' to the shortcode and will try that next.

  6. mdhoward10
    Member
    Posted 1 year ago #

    to see it working: http://dev.cadillaccreampuffs.com
    thanks

  7. mdhoward10
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am down to two issues I haven't been able to figure out:
    1: How do I get photos to display in Lightbox from the slideshow (this works great in my dev site)?
    2: The filmstrip shows too low when the site is viewed with Chrome.

    Thanks for your help!
    Marcia

  8. mdhoward10
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi - I am down to the Chrome issue...
    thanks

  9. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    One topic per thread please.

    The chrome issue: I do not see the problem, see the screenshots

    If it still exists on a different device, put in any css file:

    .filmwindow {
    	position: absolute;
    }

    Other topics please in other threads

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic