WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] File upload issues (7 posts)

  1. Adam
    Member
    Posted 2 years ago #

    So I am experiencing an issue where all the files are going to:

    website.com/files

    I have changed everything to wp-content/uploads to point the upload path to that spot - which is where I want them, how ever,After changing everything across all sites on both options.php and the individual sites settings and options.php to that of wp-content/upload I still see files going to sitename.com/files

    why?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  3. Adam
    Member
    Posted 2 years ago #

    My first step was to switch all themes back to default, remove all plugin from the site its self and try re uploading them one by one. I have JUST JUST reinstalled WordPress. Right from the ground up (minus the wp-contents) folder. I read these instructions on a blog post before I posted here. I guess I should have stated what steps I took >_> LOL.

    I currently have 4 networked sites, and only one of them works for uploading image. the other three do not.

    edit: now, after that install - none of them work for uploading images....

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Ah! Is this a multisite install?

  5. Adam
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes. I have even, as stated, went into each of the sites options, via network/sites and then went into there options and changed there upload path from files to wp-content/uploads and even done this for the sitename/wp-admin/options.php

    still 3 of them say sitename/files for the image and one sais sitname/wp-content/uploads but the images are broken....when it was working...

    Note: For one of my sites, images are uplaoding to the specified location of wp-content/uploads how ever they are showing up in the media uploader as broken, and trying to navigate in the browser to said image gives me a 404. How ever going through cpanel I see the image at the location....

  6. Adam
    Member
    Posted 2 years ago #

    fixed. Htaccess

  7. martinae
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I have the same problem, can I ask you how did you fix it?

    I have been trying to solve this for days:(
    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic