WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

KC Settings
[resolved] File upload don't work (11 posts)

  1. Grawl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Created first theme settings field for website logo, but cannot use it — button does nothing.
    WordPress installed in MAMP (localhost on OS X), but I think that it's frontend issue.

    http://wordpress.org/extend/plugins/kc-settings/

  2. Dzikri Aziz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry for the late reply.

    Has this been resolved? Have you try it in another browser available for OS X?

  3. Grawl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, tried in Firefox and Opera, localhost and server WP, v3.4.x and v3.5, and gets the same. For more understanding, look at this screenshot.

  4. Dzikri Aziz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Grawl, please update to the latest version (2.8) and let me know if the problem persists. Please note that You will need to update WordPress to version 3.5.

    Otherwise, please mark this as resolved :)

  5. Grawl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Problem still exists in new KC Settings v2.8 and WP 3.5. Checked in Chrome and Firefox.

  6. Dzikri Aziz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Grawl, a friend of mine just confirmed that the file ulpload is working in Safari Mac. Maybe there's a problem with your WordPress installation, perhaps a file permission issue? I tested this in Linux and Windows browsers and it's working fine.

    Try opening the web console in safari when you're clicking on the "select file" link and see if there's any error thrown.

  7. Grawl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Get it! Problem exists only in websites where I moved WP to a subfolder. Look at this screenshot.

  8. Dzikri Aziz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    So your WordPress URL and Site URL differs? If so, this is a bug and I'll make a fix for it.

  9. Grawl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yep.

  10. Dzikri Aziz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please update to version 2.8.1. It should fix this issue. Thanks.

  11. Grawl
    Member
    Posted 1 year ago #

    good, solved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic