WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Feeds not working!! (6 posts)

  1. Amit Gupta
    Member
    Posted 7 years ago #

    hi
    I just installed WordPress 2.1.3 & on checking it, I found out that Feeds aren't working!! the HTTP response just terminates or something, no output is sent to browser! does someone know about this issue?

  2. drmike
    Member
    Posted 7 years ago #

    Nope, only you are looking at it. A link would help though.

  3. Amit Gupta
    Member
    Posted 7 years ago #

    ok, the link is
    http://food.wanderer.in/

    the feeds should be at
    http://food.wanderer.in/feed/
    http://food.wanderer.in/feed/rss/

    nothing's working!

    I've the following plugins enabled & working:
    1) Sidebar Widgets v1.2.1.20070210b
    2) Spam Karma v2.3 rc2
    3) Subscribe To Comments v2.1
    4) wp-cache v2.0.17
    5) WP-DBManager 2.05

    I disabled all of them & then tried but still no go!!

  4. Amit Gupta
    Member
    Posted 7 years ago #

    doesn't anyone has a clue?

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 7 years ago #

    Well, you don't even have any posts yet except the first default one. So it's really hard to say.

    I get a blank page for your feed, no response. This could be for a lot of reasons, there's no simple way to narrow it down.

  6. Amit Gupta
    Member
    Posted 7 years ago #

    damn, thats quite strange, never encountered this in my 3 years of WP usage!! I put in 2 test posts & now the feeds are working!! does that mean that feeds don't work if there's only 1 post? if thats the case then I think its a bug in WP.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags