WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Feeds (1 post)

  1. schreech
    Member
    Posted 7 years ago #

    1. I had 7 to 8 visitors a day. Friday I was updating my blog and noticed the next 5 days I have had no visitors. I tred to validate my feed and it says (recieved invalid response form server) (Feed must not contain System Entities)
    This document has moved
    "http://idmonlineshopping.com/blog/"> here<1a>.
    I have no idea where to look for this.

    2. undefined root element+xhtml:html
    3. XML Parsingerror.<uknown>:29:193:not-well-formed
    (invalid token)
    I know these are 3 different things but know nothing about where to look for first description.
    Also somehow when I was putting an image in one of my posts it ended up on myscreen saver possibly permantly if this helps in figuring out what happened.
    In my file manager I can not view a couple of files. One is license and I think one index it says 500 Eternal error.

    I also validated my xhtml and faied because of 299 errors if this could have something to do with it.
    I was also making changes in word prees but believe I have everything like it was.

    I have given all the info I know. I need to fix this asap as this blog is an important feed to my web store and provided a steady flow of customers. Helppp Please. I can acces from browser but dont know if that is just because I am admin. or if anyone else can.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags