WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Feedburner Feed Not Found in Word Press (3 posts)

  1. SazzySuzi
    Member
    Posted 5 years ago #

    When I attempt to burn a Feedburner in my Word Press self hosted blog, (http://www.mylifepurposecoaching.com/blog), I get the following message:

    "The URL you entered does not appear to be a valid feed. We encountered the following problem: Error on line 229: Element type "th" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>"."

    How do I locate line 229? to fix this. I've tried to go to the blog to look for the code, but that does not seem to be where it is.

    Also, feedburner is saying the address is http://mylifepurposecoaching.com, without the blog on the end. Don't know if that makes a difference.

    Thanks for any help or guidance you can give me.

    Much appreciated.

    Suzi

  2. joekottke
    Member
    Posted 5 years ago #

    Try burning the feed with this URL:
    http://mylifepurposecoaching.com/blog/feed

  3. BJ05
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am getting a similar problem. The feed worked well for awhile and suddenly stopped.

    This error comes back from feedburner. I am also using the FD Feedburner plugin. Deactivating does not solve the problem.

    'The URL you entered does not appear to be a valid feed. We encountered the following problem: Error on line 11: The processing instruction target matching "[xX][mM][lL]" is not allowed.'

    This error comes up when trying to burn the feed in Feedburner. Also throws a '404 feed not found" when using the validator

    Line 11 Of what? What file.

    Theme used is Revolution Church with WP2.7

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic