WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Feed URL (8 posts)

  1. boogiewoogie
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi,

    This is quite new to me. How can I tell what my feed URL is? I want to add my own blog to my My Yahoo page so I can make sure everything is working right when I publish. Nothing seems to be working. (I changed hosts two days ago if that is causing the site to not be found.)

    Blog is at http://www.fishing-trip-advisor.com/blog

  2. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    Check the "RSS" link at the bottom of your blog:

    http://fishing-trip-advisor.com/blog/wp-rss2.php

    This will also work:

    http://fishing-trip-advisor.com/blog/?feed=rss2

  3. boogiewoogie
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thank you very much.

  4. robg
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have a similar, yet different, problem -- I have permalinks enabled (www.robservatory.com), and yet, the /feed directory feeds don't work at all. I get 404s or just no response from the browser. The "old style" URLs are working fine.

    Permalinks seem to be working right in general, as the stories themselves can be read via their permalinks...

    Any ideas? I've searched the forums, but not found anything useful.

    thanks;
    -rob.

  5. MaxT
    Member
    Posted 9 years ago #

    Seems you have problems with your .htaccess... Try to renegerate the part of .htaccess that is needed by WordPress to run with "nice" URLs.

    Here's my feed-related part:


    RewriteRule ^feed/(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /index.php?&feed=$1 [QSA,L]
    RewriteRule ^(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /index.php?&feed=$1 [QSA,L]
    RewriteRule ^page/?([0-9]{1,})/?$ /index.php?&paged=$1 [QSA,L]
    RewriteRule ^comments/feed/(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /index.php?&feed=$1&withcomments=1 [QSA,L]
    RewriteRule ^comments/(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /index.php?&feed=$1&withcomments=1 [QSA,L]

    Regards, MaxT

  6. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    @robg

    What I'm seeing with your feeds looks to be this problem:

    http://mosquito.wordpress.org/view.php?id=1323

  7. robg
    Member
    Posted 9 years ago #

    Kafkaesqui:

    Thanks! That did the trick. Feeds are working again...

    -rob.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags