WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Feed Problem (5 posts)

  1. kaeruranawa
    Member
    Posted 2 years ago #

    I noticed the weekly email campaign hadn't gone out.
    When I go to this page, ( http://www.epmchannel.com/feed/ ) I see there's an error. How do I fix this?

  2. JarretC
    Member
    Posted 2 years ago #

    It looks like possibly that this post (http://www.epmchannel.com/2012/06/08/social-business-what-are-companies-really-doing/) is a indication of the error. In particular the headline part to the right of the image although I can't be 100% sure.

    If you look at that page in the editor in Visual/HTML tabs do you notice any weird symbols/code?

  3. kaeruranawa
    Member
    Posted 2 years ago #

    I took out a long dash, but there's still an error showing up. I didn't see any weird code.

  4. IshaanRawat
    Member
    Posted 2 years ago #

    Its working fine for me...

    Browser: Firefox

  5. JarretC
    Member
    Posted 2 years ago #

    I checked your feed in a validator - http://validator.w3.org/appc/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fwww.epmchannel.com%2Ffeed%2F

    It shows where the current issue is happening. From a quick read of the help link it appears as though your feed isn't receiving the proper encoding which is causing the errors.

    If you log into your admin area and go to Settings->Reading, what is displayed in the 'Encoding for pages and feeds' input box? If it is something other than UTF-8 that might be the cause of your issues.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic