WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

DevBuddy Twitter Feed
Feed not showing or errors (9 posts)

  1. venethia
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi,

    I have WordPress 3.8 and Genesis Framework 2.0.2, both latest versions.

    Just installed devbuddy-twitter-feed and configured it.

    With Twitter Username (timeline) I got this error :

    "Invalid or expired token [error code: 89]”

    With Search as feed type no errors but nothing was displayed (used an hashtag).

    http://wordpress.org/plugins/devbuddy-twitter-feed/

  2. EjiOsigwe
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hey,

    They are the symptoms of an incorrect OAuth Token. Try copying your configuration codes (all four of them) over from Twitter again and see if that fixes the issue.

    If that doesn't work you can let me know the version of the plugin you're using along with the Twitter Username you wish to get a timeline for and I can do some testing and see if I can't find the root of the problem.

    Thanks

  3. venethia
    Member
    Posted 7 months ago #

    Now it's ok but I got this error :

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in wp-content/plugins/devbuddy-twitter-feed/lib/class.twitter-feed.php on line 426

    As in :

    http://wordpress.org/support/topic/error-from-classtwitter-feedphp-line-426-when-trying-to-display-by-search-term

  4. EjiOsigwe
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hey,

    I've dropped an answer in the other thread.

  5. Leechelle
    Member
    Posted 7 months ago #

    Why is my thread not being answered that was posted 20hrs ago?

  6. EjiOsigwe
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Sorry Leechelle. If I'd seen it I would have responded but it doesn't seem to exist.

    Try posting a new thread and I'll respond as soon as I can.

  7. venethia
    Member
    Posted 7 months ago #

    Now it's ok but there's another bug.

    Every time I save the changes in twitter feed setting you need to re-insert keys and tokens to work.

  8. venethia
    Member
    Posted 7 months ago #

    “Invalid or expired token [error code: 89]”

  9. EjiOsigwe
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    venethia,

    I've made a few changes to the code and rolled out an update. It should resolve the issue you're having with saves troubling your already-set authentication data.

    Note that you may need to save your authentication data once more after the update.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.