WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Feed does not validate (8 posts)

  1. phogulum
    Member
    Posted 1 year ago #

    Two months ago my feed was ok but now suddenly does not work any more. I haven't posted in these two months, just upgraded some plugins and maybe the wordpress itself. I tried to disable the plugins, activating them one by one and also installed some feed fixing plugins but nothing.

    Feed validator says:
    line 38, column 1: Undefined item element: a
    line 38, column 276: XML parsing error: <unknown>:38:276: mismatched tag

    Feedburner says:
    Error on line 38: The element type "img" must be terminated by the matching end-tag "</img>"

    Feed itself is here:
    http://www.phogulum.com/feed/

    Thanks a lot!

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    It looks like your CDATA is ending too soon, just after the first anchor tag on line 37. As you have another anchor tag (not within the XML schema), you need to parse it as CDATA. I would just move the double brackets ]] from line 37 to just after this </a> on line 38.

  3. phogulum
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks! But how do I do that? The feed is generated automatically and I have no idea how to change it. Do I have to change some wordpress files and if I do, then what happens to them if I upgrade the wordpress? Or are there any other way to change the feed?

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Which theme are you using? Does the problem persist (once feed is regenerated) if you switch to a default theme like Twenty Eleven?

  5. phogulum
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried Twenty Twelve, emptied the cache (I think that this regenerated the feed) but nothing...

  6. phogulum
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using YAPB (http://johannes.jarolim.com/blog/wordpress/yet-another-photoblog/) plugin. If I disable it the whole blog and feed is empty. I have no idea how the feed is generated, but may be this plugin responsible of the error? But then again last time I upgraded that plugin before I made the previous post and then the feed worked...

  7. webxcrawler
    Member
    Posted 7 months ago #

    SO, now my turn to face this problem, how to solve it?

    Thanxs

  8. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 7 months ago #

    @webxcrawler - the best way to get help with it is to start your own thread and include info about YOUR site -

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags