WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Fed not working (41 posts)

  1. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just switched from Blogger to WP on Saturday. I have my hosting through Blue Host and I changed my domain over with I switched the blogs. On Saturday my feed seemed to be working fine. I have the Redirection and FD Feedburner plugins so that it can all be redirected to my Feedburner url. I checked after I did those and it was working, but starting on Sunday morning when I click the RSS links, or even clicking from my Feedburner I get sent to Blue Host. Like the url doesn't exist or something. I was hoping it would resolve itself but it hasn't. I tried validating my feed and this is the message I get:

    It looks like this is a web page, not a feed. I looked for a feed associated with this page, but couldn't find one. Please enter the address of your feed to validate.

    and I even tried resyncing my feed and got this message:

    The URL you entered does not appear to be a valid feed. We encountered the following problem: Error on line 18: The element type "meta" must be terminated by the matching end-tag "</meta>".

    Any help would be really really appreciated. I'm new to WP but I have over 3,000 subscribers so I really need my rss to work.

    http://www.pureimaginationblog.com/
    http://feeds.feedburner.com/pureimaginationblog/QlfV

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    There's no WordPress site at http://www.pureimaginationblog.com/

  3. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes there is...I've posted to it. Maybe you can't see it because it hasn't been 72 hours since I changed my DNS? I'm so baffled by all of this.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    I can see it now. All I saw before was your hosts' holding page. There's an issue with your rewrites. any attempt to view you feed file simply results in a BlueHosts default page. Can you try resetting your permalinks back to the default?

  5. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay they are back to default. Nothing changed.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Try deactivating your feedburner plugin.

  7. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Deactivated it still get the same result. Also deactivated the Redirection and still nothing.

  8. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    This feed is working for me now: http://www.pureimaginationblog.com/feed

    Still nothing from the Feedburner one though....but progress maybe? At least there is a feed...

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    In that case, there's an issue in the Feedburner url that you are using. Doublecheck it.

  10. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Double checked it. Still not working.

  11. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    It's definitely your Feedburner url that is the problem.

  12. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Does it have something to do with my old Blogger feed address: http://www.pureimaginationblog.com/feeds/posts/default

    I still have that set as my Original Feed. Everything I read about the Blogger to WP switch said that I would be able to keep that as my original feed so that I wouldn't lose any subscribers.

  13. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Does it have something to do with my old Blogger feed address

    Nope. Can you deactivate the feedburner plugin again so I can examine the raw RSS feed?

  14. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's deactivated. Do you want me to deactivate the Redirection plugin?

  15. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Yes please.

  16. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Done.

  17. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Right - I can now see the raw feed in IE9 & Opera but had hell's own job getting it to show in Firefox despite multiple hard refreshes - which makes me think there's been some kind of weird caching issue going on here.

    Now try just re-activating the Feedburner plugin.

  18. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's reactivated.

  19. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    I can still see the original RSS feed - not a Feedburner feed...

  20. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the Redirection and the Feedsmith plugins activated.

  21. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Now I'm getting the holding page again. So it looks like it's something to do with the Redirection plugin.

  22. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    I deactivated it redirection. Still have Feedsmith activated though.

  23. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Gah! Back to the holding page again. Deactivate both then just reactivate Feedsmith.

  24. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay, deactivated and now activated again. (Just Feedsmith)

  25. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Nope. Still getting that darn Bluehost page again. Have you spoken to Bluehost about this at all? I've not seen a feed/redirection problem quite like this before and I can't help feeling that there may be something weird going on at the server level.

  26. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes I chatted with someone that said it was not their issue and then I got an email earlier from where I had sent a ticket yesterday, this is what it said:
    Thank you for your email. It looks like you have a plugin generating a lot of errors. I have renamed wp-mobile-detector to wp-mobile-detectorold. Your site should start working faster. you should be able to reinstall that plugin if you wish to use it.

    Obviously that didn't fix anything...

  27. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    What other plugins are you using apart from Feedsmith and Redirection (now inactive)?

  28. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    The only active ones right now are Akismet, All in one Favicon, Broken Link Checker (just activated this after I switched my permalinks back to custom) Feedsmith, Jetpak, Linkwithin, and permalink finder.

  29. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Can you turn them all off except Akismet, Jetpack & Feedsmith?

  30. Loriimagination
    Member
    Posted 2 years ago #

    Done.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic