WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Featured Images Removed In Version 3.2.1 (8 posts)

  1. DAKing240
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    When I upload images to our posts, I used to click, 'Feature This,' on the images that we wanted Facebook to grab for our thumbnails. However, as of version 3.2.1, I can't seem to find that feature anymore, and thus, don't know how to have a default thumbnail for each post that we have.

    For our site, we use the custom excerpt, 'thumb_image' to tell our site where each thumbnail is.

  2. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    Are you speaking "featured image"? Dashboard, posts, upper right corner, screen options.

    Or is this a specific plugin?

  3. the1nee
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having the same issue. Any word about this? I am currently using the Custom Fields Image thing to get featured pics, but its a little annoying.

  4. bln116
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having the same issue. any solution?
    thanks

  5. DAKing240
    Member
    Posted 3 years ago #

    Still an issue. Our Facebook page doesn't know where to grab thumbnails, and displays only text now.

    @kmessinger I attached an image of what it used to look like. "Use as feature image" is now gone as of 3.2.1. I don't think a plug-in caused it to appear or disappear.

  6. DAKing240
    Member
    Posted 3 years ago #

    360sync.com/wp-content/uploads/2011/04/Capture.jpg

  7. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    Sorry, I was away for a few days. Hopefully your problem is solved but just in case . . .

    'Feature This,'

    is what confused me - it is as you later said,

    "Use as featured image"

    Dashboard, posts, upper right corner, screen options. If that is checked and you do not have the option, then try
    - deactivate all plugins (yes, all) to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s). Don't forget the ones in mu-plugins. If you can't get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - switch to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

  8. Edwin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Had this problem too. I was a theme issue. Featured image works if the theme has post-thumbnail support.

    Add this line to your theme's functions.php file:
    add_theme_support('post-thumbnails');

    In existing posts this did not work completely but for new posts it did. (could be due to the Get-the-image plugin I have installed)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic