WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Submitted Posts
Featured Images not working (13 posts)

  1. MuscularItalian
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hey man, great plugin for one, its exactly what I want. Im having a problem though. When uploading images the featured image isnt showing, OR showing up in my media gallery. So its not uploading to the server. I tried doing exactly what was said in the readme file, and the tutorial you posted. Added the code to functions.php and single.php..still no luck

    Any idea?

    https://wordpress.org/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    There are numerous things involved with uploading images to the server. Check if you are able to upload images via the Media Library in the WP Admin.. if not, you'll need to get that dialed in before uploading images to your site.

  3. MuscularItalian
    Member
    Posted 5 months ago #

    I uploaded a lot of images via the media library already. So i know that's not the problem. Its only when i try to upload with the plugin on the actual website its not showing up

  4. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Have you checked the uploads directory to see if the files are there?

  5. MuscularItalian
    Member
    Posted 5 months ago #

    Yes. Only has the images that i uploaded through media library

  6. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Are you seeing any PHP notices, warnings, or errors in the server logs?

  7. MuscularItalian
    Member
    Posted 5 months ago #

    Not that i see no

  8. MuscularItalian
    Member
    Posted 5 months ago #

    I added you to facebook by the way. Figured its easier to talk on there then on here. Im Chris

  9. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Chris, well something is interfering, not sure what.. if you would like, I would be glad to log in and take a look.. you can contact me direct at http://perishablepress.com/contact/

  10. MuscularItalian
    Member
    Posted 5 months ago #

    I switched to a different theme..twenty fourteen, and everything worked properly..I would like to use my original theme though..No idea why its interfering.

  11. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Have a look through the functions.php file (or similar) for anything that may be interacting with files, images, uploads, etc.

  12. MuscularItalian
    Member
    Posted 5 months ago #

    I looked saw nothing. If that was the case wouldnt i not be able to upload anything through the media library?

  13. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    no they operate independently

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.