WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Featured Images not appearing any longer (5 posts)

  1. Megan5194
    Member
    Posted 1 year ago #

    I upgraded to Word Press 3.5 and everything seemed to be working fine, but now a week or two later I've noticed that none of my featured images are showing up any longer (www.jtwindows.com). There are only two posts where the featured images show up and I noticed that for whatever reason, for those two posts only, when I go to set the featured image, the upload screen/media manager screen has not been upgraded to the new 3.5 appearance. All my other posts when I go to set featured image the upload/media manager window has changed. Regardless, all the images show up in the posts on the admin side, just not on the actual site. How do I fix this? Can I downgrade back to 3.4.2 so I no longer have these issues?

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  3. Megan5194
    Member
    Posted 1 year ago #

    One of the plugins I used to build my site is called Elegant Builder. It is a visual drag and drop page builder from Elegant Themes. If I used that plugin to design/layout/add all the content and images to most of my pages, will deactivating it erase everything I did? If it will come back once I reactivate it then that's fine, but I don't want to deactivate it if it is going to erase all of my work.

    Thanks for your help

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You would need to ask Elegant Theme about this.

  5. Megan5194
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for all of your help, it ended up being a server upgrade done by our hosting company. I didn't realize it could cause those kinds of problems.

    Thank you again!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic