WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Advanced Custom Fields
Featured Image not working (8 posts)

  1. Joost23
    Member
    Posted 1 year ago #

    i use WordPress 3.5.1 and installed this module but the featured image is not working. When i select a image and click on Set featured image there is no featured image on the post, and the box in the backend is empty.

    http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-custom-fields/

  2. Dustin Lammiman
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the exact same issue. ACF appears to be interfering with the option to set featured images.

  3. Edgieweb
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also having this problem. Anyone know if there's a previous version that is compatible?

  4. comheroes
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've got the same problem. cheers

  5. Joost23
    Member
    Posted 1 year ago #

    There is a update on Github.

    But it is not working here, can somebody with the same problem test the update?

    Fixed JS bug causing featured image not to work [elliotcondon]

    https://github.com/elliotcondon/acf

  6. Dustin Lammiman
    Member
    Posted 1 year ago #

    The latest version on Github seems to solve the problem. It was changed less than 24 hours ago, so I suggest that anyone having this issue should download the latest version from github (Joost23 posted the link).

  7. comheroes
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is the correct link to the beta version: https://github.com/elliotcondon/acf4

    Works like a charm.

  8. roymilton2
    Member
    Posted 1 year ago #

    My featured image is not working after an update. It shows the feature image is set in the admin panel, but when I preview it, it doesn't appear. Here is a link to my site: http://69.195.124.92/~kingdpa1/

    Any help would be much appreciated!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.