WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] Featured Image Not Showing Up When Publicized to Facebook Continued (10 posts)

  1. dreaddymck
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi All

    Issue publicizing featured image to FB.

    "...Any plugins or anything that might be doing that?..." Don't think so. My current list:
    Akismet
    Creative Commons Configurator
    Custom Post Templates
    Google+ Plugin
    Google Analytics Input
    Google XML Sitemaps
    Jetpack by WordPress.com
    List Yo' Files
    Maintenance Mode
    MP3-jPlayer

    http://waynemckenzie.com/
    https://www.facebook.com/Dreaddymck

    Requested theme functions.php: http://pastebin.com/ZiX2SyeG

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    For reference, we started off here:
    http://wordpress.org/support/topic/featured-image-of-post-not-showing-up-when-publicized-to-facebook/page/2?replies=60#post-4071439

    Ok, thanks for that information. Can you confirm that this is the theme that you are using?

    http://wordpress.org/extend/themes/leaf

  3. dreaddymck
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Richard

    Confirmed. That is the theme being used.

  4. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    So, I've tried to reproduce with that theme, and I've looked at the theme code, and I don't know what's going on. Could you create an admin account for me on your site so I can log in and take a look myself? You can send the login info to support@jetpack.me, and include a link to this thread. Thanks!

  5. boatgalley
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having a similar problem, but for me there's no image and the title isn't appearing. Started on Monday. OG tags exist, and all appears correctly in the debugger or if I post on FB manually . . . it's only with Publicize that it's funky.

    You can see today's glitch (I deleted Monday's) on the FB page:
    https://www.facebook.com/TheBoatGalley

    The bad one was posted by Publicize at 6AM, then I posted manually and it's correct at about 9AM . . .

    Genesis/Prose theme on site . . . http://www.TheBoatGalley.com

    Hope you can find something! If you need more info, I'm in a meeting for a couple hours but will respond as quickly as possible.

    Thanks!

  6. boatgalley
    Member
    Posted 1 year ago #

    Should have specified that when I said the title isn't appearing, what does appear is the ugly URL link and the description.

  7. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Boatgalley, sorry for the delay in getting back to you. Are you still having issues?

  8. melaniegow
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hello all,

    i am having the same issue. Now when Jetpack posts to FB there are no images, I would be really grateful for any help!

    My two main websites are http://www.myofficetoday.co.uk built on Canvas from Woo Themes

    and http://www.glowmagazine.me built on Thesis

    Very happy to create an admin to get any help

  9. boatgalley
    Member
    Posted 7 months ago #

    Mine turned out to be a FB problem and resolved itself . . . eventually.

  10. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    @ melaniegow:

    Could you create a new thread about your issue, and let me know your site URL so I can have a look?

    If you want your site to remain private, you can also contact us via this contact form:
    http://jetpack.me/contact-support/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic