WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Featured image link stopped work after 3.5.1 update (10 posts)

  1. faddoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Before I updated to 3.5.1, the link for featured image worked fine like anything else.
    Once I hit update and the link stopped worked for some reason. It works when i open the link on new tab, update the featured image and close the tab, then update the post site to get the featured image on. Thats not how i want it.

    How can I solve this?

  2. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have you gone through this thread and attempted all the basic troubleshooting steps recommended therein:

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list?replies=4

  3. faddoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I checked everything and i know whats the problem is now. Its my theme, when i use the theme Twentytwelve, it works fine.

    Any special reason for this problem?

  4. Tara
    Member
    Posted 1 year ago #

    Its my theme, when i use the theme Twentytwelve, it works fine.

    Any special reason for this problem?

    Your theme got broken somewhere.

  5. crackedjar
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since the update, I can select a featured image, but it doesn't show up on the blog. Also, the count is off on one of my galleries that I uploaded right before the upgrade. There are over 300 pictures in it, and it says 15. Is there a limit to how many pictures we can have in our galleries?

  6. crackedjar
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried disabling all the plugins and still got the same result so I did the live preview of the Twenty Twelve theme, and that fixes the first problem. I guess it also fixes the second problem, too, since it doesn't say how many photos are in the gallery. I also tried another theme (I think it was Twenty Ten, and it is still showing 15 photos for my gallery that has over 300 photos in it. Don't know what to do now. I love my theme, but I would be willing to change to another one if it would fix everything, I guess.

  7. hockeygal28
    Member
    Posted 1 year ago #

    Having the same issue on multiple sites. On some of the sites (based on theme) the featured image link in posts/pages is completely gone. In other themes the featured image link is there, but when I click on it, it openes the media library full screen. I can select the photo I want to add and click on "set featured image" but then it doesn't give me the opportunity to go back to my original post. If I hit 'back' in my browser it will go back to the post but without adding the featured image.

    This is on multiple sites across multiple hosting platforms and multiple browsers. I've disabled all plugins and it still hasn't fixed the issue no matter what the plugins are.

    Here's hoping a 3.5.2 update is coming soon???!!!

  8. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @hockeygal28, you can discuss this in your own thread.

  9. dgrylas
    Member
    Posted 1 year ago #

    Anyone know of a fix to make featured image feature work in pages?

  10. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @dgrylas

    please start your own topic.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic