WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Open Graph
[resolved] FB Debug Tool Errors (3 posts)

  1. Ryan Howard
    Member
    Posted 11 months ago #

    Getting some errors in the debug tool.I've specified a default image that is big enough, and have the plugin setup with a FB app key, that seems to be working fine. Have you seen these errors before? Is it a theme issue, or am I missing something?

    Inferred Property: The 'og:url' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property: The 'og:title' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property: The 'og:description' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Inferred Property: The 'og:image' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    og:image should be larger: Provided og:image is not big enough. Please use an image that's at least 200x200 px. Image 'http://www.completewebresources.com/wp-content/uploads/small-business-seo-services.png' will be used instead.

    http://wordpress.org/plugins/wp-open-graph/

  2. Misael Garcia Vazquez
    Member
    Posted 11 months ago #

    Same problem for me, deactivating plugin. It need to insert the code in the head.

    "Errors That Must Be Fixed

    Meta Tags In Body: Your page has meta tags in the body instead of the head. This may be because your HTML was malformed and they fell lower in the parse tree.
    Please fix this in order for the tags to be usable"

  3. nickyurov
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    roryan
    I haven't see errors like this yet. I noticed, that your html code doesn't contains open graph tags.

    Misael Garcia Vazquez

    Same problem for me, deactivating plugin. It need to insert the code in the head.

    Plugin doesn't need to insert any code. Looks like you have theme issue - wp_head() function should be in <head> tag, not in <body>
    If I can help you - give me link to your website, please.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic