WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All In One Favicon
favicon is no uploading (6 posts)

  1. da1k
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello,

    I have problem with adding favicon to my site. When I upload file there is no icon on settings page and in web browser. When I display page source there is something like this:

    <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico" />
    <!-- All in one Favicon 4.3 --><link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" />

    I tried to add it from chrome, firefox and internet explorer. Does anyone know how to fix it?

    best regards,
    da1k

    http://wordpress.org/plugins/all-in-one-favicon/

  2. Guneet_20
    Member
    Posted 9 months ago #

    hi,
    i am using this plugin. working very well. If you still facing the same problem, try to re-install this plugin again. have a look at this Guneet.in
    :)

  3. Sam Lowry
    Member
    Posted 9 months ago #

    Like da1k, this is no longer working for me. It is not uploading files when I select them (which is makes me do twice each time). No icons showing up. <!-- All in one Favicon 4.3 --><link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" /> Is there a way to manually link the images somewhere?

    Using 3.7.1

  4. Sam Lowry
    Member
    Posted 9 months ago #

    OK, found my solution. Had nothing to do with the plugin. All of my media had upload problems.

    In my Settings -> Media

    I changed

    /wp-content/uploads

    to

    wp-content/uploads

    Fixed the uploading issues everywhere including with this plugin.

  5. da1k
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello,

    In my Settings -> Media

    I have there only image sizes options. Are you using 3.7.1 Multisite? Are you talking about Media in left panel of WordPress?

  6. da1k
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello,

    I reinstall plugin but it didn't help. Still no favicon :/

    help :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic