WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

CollabPress
Fatal error on activation (9 posts)

  1. BrashRebel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am receiving a fatal error message upon activation of the plugin. I am using a multisite and have tried activating it on the network level and on a sub-site, both of which produced the error.

    I deleted, re-installed and reactivated with the same results. Any help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/collabpress/

  2. Eric Andrew Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What's the fatal error message?

  3. BrashRebel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here it is:

    Warning: require_once(/home4/*******/public_html/wp-content/plugins/custompress/includes/ajax-handlers.php): failed to open stream: No such file or directory in /home4/maubenco/public_html/wp-content/plugins/collabpress/includes/cp-core.php on line 10

    Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home4/******/public_html/wp-content/plugins/custompress/includes/ajax-handlers.php' (include_path='.:/usr/php/54/usr/lib64:/usr/php/54/usr/share/pear') in /home4/maubenco/public_html/wp-content/plugins/collabpress/includes/cp-core.php on line 10

  4. Eric Andrew Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Weird, PHP is looking for the files in the wrong folder - custompress? Weird.

    You haven't modified anything in the CollabPress files? You're getting this with no other plugins enabled and a bundled theme active?

  5. BrashRebel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, I tried deactivating Custom Press which is a plugin for creating custom fields, taxonomies and post types and then I was able to activate Collabpress. However, now when I go to one of my sites and activate Custom Press again, I get this message on the settings page for THAT plugin:
    Rendering of admin template /home4/maubenco/public_html/wp-content/plugins/collabpress/ui-admin/navigation.php failed

    These two just seem to conflict. I may just end up setting up collabpress on one of my subsites that isn't using custom press. Do you have any suggestions on how to make these work together? Thanks a lot for your prompt responses.

  6. Eric Andrew Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you send me a zip of CustomPress? eric.andrew.lewis at gmail dot com

  7. BrashRebel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just sent it over to you. I have attempted having Custom Press network activated but that prevents Collabpress from activating. If I have Collabpress activated (network or otherwise) I can then activate Custom Press but can't USE it.

  8. Eric Andrew Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Looks like there is some conflict, I've logged in Github. Thanks for reporting. We'll have this fixed in the next major version.

  9. BrashRebel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I appreciate it. I'd love to be able to use this on more of my sites. Great plugin so far.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic